Samenwerking

Zonder de kwaliteit en service van onze vaste leveranciers kunnen wij onze passie niet uitvoeren. We noemen ze dan ook graag even bij naam.

Vishandel Mike de Houck

Onze hoofdleverancier voor de dagverse vis is vishandel Mike de Houck uit Breskens. Mike koopt dagelijks op diverse veilingen de beste producten in en heeft regelmatig mooie promoties, die wij weer kunnen verwerken in een lekkere weeksuggestie. Regelmatig contact zorgt voor een goede samenwerking.

Tino’s fruit

Geert Baecke van Tino’s fruit, net over de grens tussen Sluis en Knokke, is onze topleverancier voor verse groenten en fruit. Ook zorgt hij voor onze vers gesneden frietjes. Dagelijkse service en ruime keus in assortiment zorgen ervoor dat we al enige jaren aan elkaar verbonden zijn.

Zeevla uit IJzendijke

Voor het vlees hebben we een goede partner gevonden in het lokale bedrijf Zeevla uit IJzendijke.

Horeca Totaal

In Horeca Totaal Brugge hebben we een prima leverancier voor het totaal assortiment voor de keuken. Ze denken graag mee als partner.

Erik Murre

Kaas is de specialiteit van Erik Murre. Iedere week selecteert hij voor ons mooie kazen uit alle windstreken van Europa. Wilt u graag particulier iets lekkers bij hem kopen? Op woensdag is zijn prachtige kraam te vinden op de weekmarkt van Oostburg.

Herman Wines

Onze hoofdleverancier voor de wijnen is Herman Wines uit Axel. Een jarenlange samenwerking zorgt voor een geweldige keus en levering op maat. De wijnkaart wordt verder aangevuld door de Heeren van Heusden en Hans Lippens.

World of Drinks

In World of Drinks uit Middelburg hebben we een perfecte partner gevonden voor ons volledige drankenassortiment. Speciale spirits halen we bij slijterij de Vuurtoren in Sluis.

Chocolaterie Mauritz

Onze vers gemaakte bonbons worden verzorgd door chocolaterie Mauritz uit Axel. Voor de desserts werken we met ambachtelijk ijs van Otelli.