Zowel chef Dimitri als gastvrouw Annika hebben een ruime ervaring van zo’n 30 jaar in de Zeeuws Vlaamse horeca en volgden beiden een gedegen horeca-opleiding. Na 15 jaar restaurant De Deining in Groede was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Op de locatie waar vroeger De Witte Koksmuts te vinden was, werd in samenwerking met de Oosterbaan Group een fantastische nieuwe locatie gecreëerd onder de naam Zilt & Zout. Hier hopen wij nog vele jaren gasten te mogen verwennen met een overwegend klassieke Frans-Zeeuwse keuken waar verse, lokale producten de boventoon voeren.
Bij mooi weer is het genieten op het ruime terras van een geurig kopje koffie met vers gebak, een goed glas wijn of een speciaal biertje met keuze uit diverse barfood. Heeft u iets te vieren? Informeer dan ook zeker eens naar de mogelijkheden. Chef-kok Dimitri Valckx en gastvrouw Annika Hollebek verwelkomen u graag samen met hun team op deze bijzondere plek.